Maandkalenders 2018

Op zoek naar een maandkalender voor 2018? Unieke maand kalenders maken met veel ruimte voor notities en natuurlijk voor je eigen foto's. Leuk om cadeau te doen!

Type maandkalenders

Bij ons kan je kiezen uit drie verschillende soorten maandkalenders.

Fotoflip maandkalender: Bij deze dubbelzijdig bedrukte kalender kan je een grote foto pagina vullend boven de kalenderinhoud plaatsten zodat je foto's nog beter tot zijn recht komen. Aan de bovenzijde van elke foto is een gaatje geboord zodat de kalender makkelijk opgehangen kan worden aan een spijker.

Familieplanner: Handige planner kalender met ruimte voor vijf gezinsleden. Handig voor het bijhouden van afspraken, activiteiten en meer. De planner kan opgehangen worden aan het metalen oogje aan de bovenzijde.

Onze kalenders worden met de grootste zorg geproduceerd en afgewerkt door gespecialiseerde medewerkers. Je bestelling wordt verzonden in een stevige, beschermende doos zodat je kalender je in perfecte staat bereikt.

Type en formaat Aantal pagina's Prijs Verzendkosten  

Fotoflip maandkalenderFotoflip (30 x 30 cm)

13 pagina's vast

€20,-

€6,75 per zending

Nu maken!

FamilieplannerFamilieplanner (17 x 40 cm)

13 pagina's vast

€17,-

€6,75 per zending

Nu maken!

Klik op een afbeelding om deze te vergroten. Prijzen zijn inclusief BTW.

Vind je niet waar je naar op zoek bent, laat het ons dan weten via het contactformulier. We voegen regelmatig nieuwe producten toe en proberen je van een zo groot mogelijke verscheidenheid aan producten te voorzien.